Webløsninger af høj kvalitet baseret på Drupal m.v.. Simple og avancerede sites.


Nyt kommunikationssite eller webshop? artWebdesign tilbyder løsninger baseret på CMS-systemet Drupal – en solid og efterprøvet teknologi, som med sin skalérbarhed kan vokse med dit websites behov. Desuden "almindelige" HTML-sider.

Læs mere


I en verden, hvor dine kunder eller brugere forventer at kunne tilgå dit site fra en hvilken som helst device og skærmstørrelse, leverer artWebdesign naturligvis responsive løsninger, som virker overalt. Det gælder på desktop-skærme og tablets...

Læs mere


... og selvfølgelig også på mobile enheder. Og nu, hvor vi er ved mobilen: Ring endelig til os for en uforpligtende dialog om dine drømme og idéer til dit eller jeres næste website. Vi sidder klar med et godt tilbud. Ring på: 25461791

Læs mere

Udpluk fra cases

madtrinfortrin.dk

Digitalt katalog med opskrifter, som brugerne får adgang til via webshop, hvor et køb medfører oprettelse af brugerlogin for øjeblikkelig adgang. Det afgørende for kunden var en "ren" og enkel æstetik med høj brugervenlighed ift. navigation samt voice-funktion, hvor brugerne kan vælge at få læst opskrifternes enkelte steps op.

hils.dk

Spritny hjemmeside til svømmeklub med redaktør-login til oprettelse af nyheder, events, resultater, holdtilmelding m.v. Det afgørende for kunden var et komplet redesign i et farvetema, som understøtter vand-tematik, og et design, som fungerer på tværs af devices/skærmstørrelser.

digitalelæreplaner.dk


Digitalt opslagsværk indeholdende historiske, skolepolitiske dokumenter med avanceret søgefunktion, som markerer og kontekstualiserer søgeresultater i et visuelt gennemarbejdet view. Æstetikken er udviklet i samarbejde med grafisk bureau, som sikrede en visuel rød tråd (CVI) på tværs af kundens øvrige sites.

paed-soc.dk


Kommunikations- og vidensdelingsplatform for studerende og færdige dimmitender. Det afgørende for kunden var en bred funktionalitet dækkende over såvel brugerlogins, diskussionsforum, so-me-integration (facebook), automatisk udsendelse af e-mail-notifikationer til medlemmer ved relevant aktivitet på sitet samt mulighed for oprettelse af nyheder m.v. Sitet er udviklet eksklusivt til desktopskærme og tablets.

Skriv: kontakt@artwebdesign.dk
Ring: 25461791